aanmelden & wachttijden

AANMELDFORMULIER

heeft u een vraag?

Heeft u relatieproblemen? Overweegt u om te gaan scheiden? Staat u op het punt om uit elkaar te gaan? Wilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Of ervaart u beginnende problemen tijdens of na uw scheiding? Heeft u andere vragen? Bel gerust voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak in te plannen naar Samen Uit Elkaar van Vrijwillig & Co via telefoonnummer 076-7370047. Kies tijdens het keuze menu de optie 2. Samen Uit Elkaar of stuur een e- mail naar: samenuitelkaar@vrijwilligenco.nl

Wachttijden

HULP BIJ COMPLEXE SCHEIDINGEN

Complexe scheidingen worden gekenmerkt door grote problemen in de communicatie en samenwerking tussen de ouders voor wat betreft de zorg voor de kinderen. Er is sprake van een veelheid, diversiteit en complexiteit van problemen. Toewerken naar passend ouderschap kan bijvoorbeeld middels; Systemische gezinsbemiddeling, Parallel ouderschap, Omgangsbegeleiding en de inzet van een Kindbehartiger.

Indicatieve wachttijd na toewijzing gemeente
12 weken

Wij werken ambulant en systemisch in de regio’s:

West-Brabant-Oost (Breda e.o.)

ROTS doet er alles aan om geen wachttijden te hebben. Toch ontkomen we er niet aan en is dit soms wel het geval. De wachttijden zijn indicatief. De wachttijden gaan in op het moment dat de toewijzing van de gemeente bij ons binnen is.

Wij nemen binnen twee weken na aanmelding via de website contact met u op om een intakegesprek te plannen.